Det er bra å se at tilgjengeligheten avkalvekjøtt begynner å bli bedre i dagligvarebutikkene. Men, bavares, resultatet ble veldig bra uansett, da det ble så saftig og mørt
-) Hvis du tilfeldigvis skulle ha tilgang til en indrefillet og dennslags, så blir jo resultatet ok nesten uansett tilbereding(nesten), men hvis du ønsker en saftig mør sak, og kun er i besittelse av en bokstek og dennslags så er SousVide en fantastisk oppfinnelse
Roastbeef er alltid godt. Og såååå enkelt å lage selv. Kjøp en egnet kjøttbit. Peppre masse rundtom hele. Stek i den godt i smør, så den får en fin farge, på alle flater
Del potene i store biter og la de avkjøle til de er "lune". I dag ble det middag fra påleggsdisken i butikken, riktig mør og god roastbeef med en "himmelsk" lun potetsalat som tilbehør
Skjær rause skiver av et godt brød og smør majonesblanding på to skiver, legg på skiver av tomat, rikelig med roastbeef og topp med bacon og legg over en skive brød
Vend kalveskivene i mel og rist av dem det som er overflødig. Skiver av lam er også fortreffelig. I stekepannen varmer du nå opp kraften, og heller også dette over kalveskivene
Fri for melk dersom Crème fraîche erstattes av soyarømme og parmesan utelates. Skjær tynne skiver av kjøttet og fordel på et stort fat sammen med ruccula og høvlet parmesan
Jeg endte opp med å kjøpe indrefilet avkalv. Det er ikke ofte vi unner oss, men kom frem til at det ikke var mye dyrere enn å kjøpe indrefilet av storfe på Meny
Middag i dag, lillejulaften ble entrecote avkalv med morkelsaus, gratinerte poteter og rosenkålBiffen stekte jeg som biff stekes og vi liker våre medium
Kjøttet har blitt tatt ut av kjøleskapet noen timer i forveien slik at det har blitt temperert. Dette skal øses over kalven før det legges i en langpanne sammen med stekesjyen
Kjøttet har blitt tatt ut av. Dette skal øses over kalven før det legges i en langpanne. Før jeg gjør noe som helst så sørger jeg for å tørke av kjøttet med kjøkkenpapir
Vitello tonnato er en italiensk tradisjonsrett med en kombinasjon avkalvekjøtt og tunfisk. Det er en av de beste forrettene jeg får når jeg er i Italia
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.