Vil du ha remuladen litt magrere, kan du blande med lettrømme eller youghurt. I dag må jeg tilstå at jeg har fusket litt, da jeg var på den norske butikken Scandigo, hadde de ferdigpanerte rødspettefileter, de så så lekre og delikate ut at jeg ikke kunne stå for fritselsen, smaken stod ikke tilbake for utseende, vi koste oss virkelig med et nydelig måltid
Legg i hakkede tomater og topp med smuldret fetaost og litt rosmarin. Jeg har blitt veldig glad i ovnsbakte retter som dette, hvor du har alt mulig godt i samme form og baker det i ovnen
Sett tett lokk på med en gang. Del paprikaene i to, ta ut kjernene og skjær opp i tykke strimler. Kok opp alle ingrediensene til laken og rør til sukkeret er oppløst
Jeg har brukt 2 små hodekål1/2 papairka1 chilli5 fedd hvitløk1 ss hjemmelaget italiensk krydderblanding (Oppskrift finner du her)2 ts timian2-3 ss rapseoljeBland alt, og trøkk det tett tett oppi glassene
Jeg skiftet også ut det lettsaltede flesket med en magrere utgave, lettrøkt skinke. For meg er dette typisk sommermat som smaker ekstra godt med ferske grønnsaker
Jeg har brukt den på salat, taco, hamburger, brødskiva med leverpostei og grillet kjøtt. Den syltede rødløken er ferdig etter et par timer, men blir enda bedre om den får stå i noen dager
Tipset fikk eg fra en kompis som er kokk, kjekt med litt innspel utanfrå. Tilbehøret vil dukke opp i bloggen framover, og ikkje minst fleire varianter av sylta grønnsaker
Pølseform med bakte grønnsaker. Andebryst med tilbehør. Ovnsbakte grønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
Det smaker godt til både lunsj og middag, kjøtt og fisk. Bacongrillet grønnsaker - Dette er velsmakende tilbehør som jeg fant oppskriften på i et dansk magasin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.