En god Roastbeef med det riktige tilbehøret kan bli ganske så fornemt. Viss roastbiff ikke blir det, men derimot gjennomstekt så blir den tørr og kjedelig
Smør kjøttet inn med smør og dryss på det brunede melet, sennepspulver og pepper. Når kjøttet er ferdigstekt, skal steken hvile i minst ½ time dekket med folie før du begynner å skjære i den
De blir ofte servert med rugbrød, men det er smak og behag, bruk det brødet du liker best. Legg på salatblader, roastbiff, rødløk i tynne ringer, noen skiver sylteagurk og tomat i skiver
Sammen med en couscoussalat og en asiatisk dressing, ble denne retten himmelsk. Å lage roastbiff selv er egentlig en ganske enkel sak, og veldig god helgekos
Tørk av kjøttet med kjøkkenpapir og bind det opp på langs med mathyssing. Roastbiff er noe som mange både forventer er på et koldtbord og som man også forsyner seg godt av
Derfor kjøpte vi med oss fersk gnocchi – potetpasta – og roastbiff av irsk lam. Skjær roastbiffen i skiver og legg på, riv parmesan over og legg en basilikumkvast på toppen
- Roastbiff. Hvis dere følger med på min Instagram konto fikk dere kanskje med dere at jeg nylige besøkte København og tilfeldigvis kom over lunchstedet Palæo hvor jeg fikk serverte noe herlige wraps laget som en omelett
Du kan bruke tomatpure, pesto, ha i skinke, roastbiff, forskjellige ostetyper (parmesan er knall godt), tynne tomatskiver eller avokadoskiver er også veldig smakfullt
Roastbiff, rødløk, remulade & sylteagurk. Det er selvfølgelig en viss fare for å bli bortskjemt om nisteboksen inneholder en real blings med det beste du finner av pålegg, men du, det er verdt det
Eple- og tegeléen er perfekt til ost, til tilslørte bondepiker (eller julepiker, med julekakerestar i desserten) eller som tilbehør til roastbiffen saman med litt sylta løk
Bland majones, creme fraiche, kapers og tunfisk med stavmikserSmak til med salt og cayennepepper samt sitronsaftDander roccola på hver tallerken og legg kjøttet i tynne skiver overFordel tunfiskmajones over roastbiffen og avslutt med grovraspet/høvlet parmesan og kapersDryss over litt maldonsalt, olivenolje og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.