De siste dagene har jeg ikke hatt tid til å legge ut nye oppskrifter på bloggen, fordi jeg har vært travelt opptatt med å arrangerelillesøsteren min sitt bursdagsbesøk og bake denne rosa bursdagskaken til henne
Er gift med verdens beste mann. Jeg er oppvokst i Seljord(Sjøormensland),men bor nå i Skien. Her har vi kjøpt oss et helt nytt hus som vi trives i,men drømmen er et lite småbruk
) Nemlig disse rosa muffinskakene. Av en eller annen grunn våknet jeg særs tidlig idag – dvs. eller jeg rekker ofte det ene og det andre, men det gjøres i raskt tempo og det blir ofte kaffesøl
/inneholdersponsorlinker. I dag får dere et friskt, sunt og godt frokosttips. Fremgangsmåte Miks alt i en blender, hell i en bolle og strø over topping
Ha eggehviter og en klype salt i en stor skinnende ren bolle og visp til du kan forme myke topper. Ha i sukker, en spiseskje om gangen, pisk godt mellom hver skje
I dag har jeg laget franske rosamakroner fylt med hvit sjokolade krem. Dette er første gang jeg har laget makroner, så var spent på hvordan de ville bli
Ha alt i blenderen og kjør til bringebærene er skikkelig knust. Vips - ferdig. 2 dl kjøpt juice av eple, ananas og vann (uten tilsatt sukker). 1 lite beger gresk yoghurt med fersken (uten tilsatt sukker). 2 dl kjøpt juice av eple, ananas og vann (uten tilsatt sukker). 1 lite beger gresk yoghurt med fersken (uten tilsatt sukker)
På denne fine sommerdagen ble en liten Mathilde døpt. Inni er det sjokoladekake med oreodrømmen min. Mange kundervelger denne smakskombinasjonen,og jeg har bare fått positive tilbakemeldinger
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
På grunn av en feiltagelse har jeg laga den mest sprudlende, friske og velsmakende kombucha noen gang og det på grønn matcha-te tilsatt naturlige fruktbiter som smaker granateple og bringebær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.