Oppskriften gir 8 store eller 16 små marengs. Forvarm ovnen til 140 ºC. Bruk bakepapir på stekebrettet. Ha eggehviter og en klype salt i en stor skinnende ren bolle og visp til du kan forme myke topper
De siste dagene har jeg ikke hatt tid til å legge ut nye oppskrifter på bloggen, fordi jeg har vært travelt opptatt med å arrangere lillesøsteren min sitt bursdagsbesøk og bake denne rosa bursdagskaken til henne
Etter noen forsøk med å prøver makroner. Så har jeg endelig funnet den letteste oppskriften. Syns ikke de oppskriftene som har sukkerlake i oppskriften var så lette
Oppskriften. - Stiv pisk 4 eggehviter- Dryss 250 g sukker - Dryss 1 ts vaniljesukker- Pisk videre til det er veldig stivt- 1 ts bringebær eddik- Tilsett noen dråper konditorfarge til ønsket fargeTa det oppe en sprøytepose og sprøyt det på ett brett med bakepapir
) Nemlig disse rosa muffinskakene. Av en eller annen grunn våknet jeg særs tidlig idag – dvs. 05. 20. Har seminar på tirsdager klokken 8, og pleier å måtte stresse avgårde uten å rekke hverken det ene eller det andre…
Italiensk marengs frosting er det jeg foretrekker å froste både kaker og cupcakes med. Det er en glatt og silkemyk frosting som smaker mye bedre en den tradisjonelle smørkremen laget av smør og melis
Den fineste marengsen får jeg når jeg bruker denne fremgangsmåten. 4 eggehviter (120 g). 200 g sukker. 1 dråpe smaksolje, jeg har brukt bringebærolje kjøpt på Kitchen
Og selvfølgelig måtte vi ha rosa krem på. I dag skulle Tilde i bursdag til bestevenninnen sin, og siden vi var oppe før fuglene, så bakte vi sjokoladekake før jeg skulle på jobb
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.