De siste dagene har jeg ikke hatt tid til å legge ut nye oppskrifter på bloggen, fordi jeg har vært travelt opptatt med å arrangere lillesøsteren min sitt bursdagsbesøk og bake denne rosa bursdagskaken til henne
Først var jeg en tur hos Tone Lise Akademiet og plukket med meg noen fine godbiter der (viser senere), så koste Vilde og jeg oss med et lite kafé-besøk og litt shopping
Og selvfølgelig måtte vi ha rosa krem på. I dag skulle Tilde i bursdag til bestevenninnen sin, og siden vi var oppe før fuglene, så bakte vi sjokoladekake før jeg skulle på jobb
I går var Sophia med meg på kjøkkenet, og hun ville at vi skulle lage en rosa prinsessekake. Jeg har laget en fløyelsmyk kake med søt vaniljesmak, og med kremostfrosting som fyll
Jeg hadde nemlig laget Thai Green Curry- et nytt og spennende måltidskonsept fra Knorr. Han har alltid vært småskeptisk når jeg entusiastisk og håpefullt har servert han mat fra østen
Min favoritt maskin og med min favoritt farge rosa som er supervakkert på alle kjøkken. Det er jo perfekt å gi bort til de som er rammet og til de familiemedlemmene som kunne trenge litt oppmuntring i tunge dager
Ha eggehviter og en klype salt i en stor skinnende ren bolle og visp til du kan forme myke topper. For å oppnå fargeeffekt, dypp en pinne i konditorfargen og lag striper i marengsen
Ha alt i blenderen og kjør til bringebærene er skikkelig knust. 2 dl kjøpt juice av eple, ananas og vann (uten tilsatt sukker). 1 lite beger gresk yoghurt med fersken (uten tilsatt sukker). Fordel smoothien i 2 store glass og nyt en deilig, kald, søt og næringsrik drikk. 2 dl kjøpt juice av eple, ananas og vann (uten tilsatt sukker). 1 lite beger gresk yoghurt med fersken (uten tilsatt sukker)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.