Vi og, og denne fredagskvelden besto den ekstra kosen i en smakfull, portvinssaus. I DENNE FØRJULSTIDA HVOR TRADISJONENESIER MÅTEHOLD, TILBAKEHOLDENHET MED MAT OG KOS
Rypemiddag er likenydelig om du velger å helsteke den eller om du kun velger rypebrysti panne. Rype servert til jul, nyttår, påske eller når som helst er alltid festmat
Når man har slikefine råvarer som hjortefilet bør man helst behandle den med all respekt - så perfekt steking, en god saus, godt tilbehør er viktig - og godt drikkei glasset
Rypebryst med fløtesaus, hvitløksstektchampignon og rødbetepuré. Rosastekt lammelår av villsau med bakt portebellosopp, potetmos, persillerotkrem og rømmesaus
Portvinssaus. På lille julaften hadde vilitt sen middag og koste oss glugg med nydelig kjøtt, saus og tilbehør mens vi nøt synet av det nypynta juletreet
Lammelår, Lammecarrè, Fårikål, Lammegryte, og ikkeminstLammebiff. Dersom du vil prøve å lage denne retten, kan du bruke noe av mineerfaringeri denne oppskriften
Ikke noe er så godt som mørt, rosastekt, smakfullt andebryst. Festmat til fjells ✿✿. Servert med rykende varme fløtegratinerte poteter, knasende asparges, søte løk og en nydelig sjysaus, som har lagd seg helt selv
Virkelig en innertiertilrosastekt andebryst eller reinsdyrfilet. Denne potetretten har jeg laget som en variasjon over de gode gamle ”Boulanger” potetene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.