Så i dag fikk jeg både baka boller og fått unna litt husarbeid på mårran. Kok opp melk, smør og melis. Bland inn resten av ingrediensene og elt til jevn deig
Rosinboller. En deilig smak av havre, kanel og rosiner. Ønsker du høyere boller kan du ha i bakepulver og/eller stivpisket eggehvite, men du klarer fint å dele disse i to til tross for at de er litt flate
Siden jeg atter en gang har gått inn for å slanke meg (og denne gangen skal jeg lykkes) og vi hadde lyst på noe søtt idag bestemte vi oss for å prøve oss på noen grove rosinboller
Jeg må bare dele disse gode og veganske bollene med dere. Det var ikke planlagt at de skulle være veganske, men nå som jeg har roet ned på smør og melk på grunn av høyt kolesterol ble det bare slik – og det er jo absolutt ikke feil
Disse rosinbollene er saftige og holder seg godt. -) Før jeg dro bakte jeg rosinboller, verdens beste hvis du spør meg, som lille jenta mi kunne ha på den lange reisen
Det blir bare glemt, men det er jo så enkelt og så godt. -)Her en helg bakte jeg rosinboller, en favoritt hjemme hos oss, men de blir så alt for sjelden bakt
Rosinboller er min favoritt blandt gjærbakst. De er så enkle men likevel så fantstisk gode, og de må være med rosiner for min del, de med sjokolade blir liksom ikke det samme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.