stek finhakket løk, hvitløk og skivet sopp litt i en panne. 1 løk 1 fedd hvitløk 300g sjampignon 1 beger creme fraishe 2 ss soyasaus litt salt og pepper 1 ss smør. tilsett så soyasaus og creme fraishe og smak til med salt og pepper, la sausen stå å småkoke i noen minutter 17
Og hvorfor ikke prøve en rosmarin-eplegele til lammesteken. Den er noe kraftig, og godt parfymert. Rosmarin passer ikke bare til svinekjøtt og fet fisk
Soppsaus er et tilbehør jeg automatisk tenker passer sammen med kjøtt, og aller helst biff. Det er også en av disse tilbehørene det gjelder å huske at fins, og som man har så lett for å tenke at er vanskelig eller tar lang tid kanskje
Om du følger med her på bloggen har du kanskje allerede skjønt at jeg er en stor fan av kjeks. Henger nok sammen med at jeg drikker bøttevis med te i uka og da er det greit med noe å dyppe i teen også
Bland ut buljong med vann (se på pakningen, hvilket forhold)Finhakk løkenSkjær sopp i skiverFres løken og soppen i stekepannen med rapsoljeHell den ferdige buljongen, crème fraiche og soyasaus i blandingen
Den kan brukes til biff, men er ikke like mør som indre -og ytrefilet. Soppsaus *. Jeg bruker den også som grytekjøtt, da er det viktig og koke den lenge nok
Denne versjonen prepper du veldig enkelt også-og du kan gjøre det kvelden før hvis du vil. frisk rosmarin(du kan også bruke tørket, men det blir ikke helt det samme)
Jeg hadde egentlig ikke tenkt å blogge mer i dag. Jeg hadde heller ikke tenkt å blogge denne middagen, så nå sitter jeg her lettet over at jeg i siste øyeblikk bestemte meg for å ta bilder av herligheten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.