RotmosDette er en annerledes og spennende vri på den vanlige kålrabistappen. Ved å mose gulrøtter, persillerot, pastinakk, sellerirot og kålrot sammen med poteter, blir det en ordentlig smaksbombe
Rotmos på 20 minutter. Mild og god rotmos som er godt likt av både store og små i familien. Du kan mikse rotgrønnsaker som du vil, gjerne bland inn søtpotet, kålrot, jordskokk eller persillerot
250 g potet250 g kålrot2 stk gulrot100 g sellerirot100 g persillerot1 dl fløtesalt og pepper Kutt alle grønnsakene i små biter og kok dem til de er møre
Biff Strogranoff gir meg egentlig sterke assosiasjoner til 90-tallet, Toro og skoleball i gymsalen på ungdomskolen, noe som i grunn er litt urettferdig ovenfor denne klassikeren fra Russland
Kylling nuggets med rotmos. 17. 11. 2016 kl. 20. 16 i. Kyllingretter. 2 kommentarer. Sist jeg laget disse sist, fikk jeg straks melding fra min yngste datter at hun kom på middag og hun ville ha nuggets med rotmos
Hei igjen. Her tordner og lyner det, og hverken jeg eller Todd synes det er greit. Da jeg var liten nappet jeg alltid ut alt av kontakter til telefon, tv og lys – og jeg satte meg alltid på gulvet midt i rommet
ONE-POT - Prinsippet er, som navnet røper, at du putter alle ingrediensene i samme gryte. CROCK-POT - Er en elektrisk gryte, som koker maten på lav varme over lang tid
Jeg ser jo at jeg er nødt til å gå et kurs på matfotografering, for det er vanskelig å fotografere maten mens den er varm, få det til å se delikat ut, samtidig som at den skal spises mens den er varm
Uer er en helt fantastisk flott fisk. Fiskekjøttet er spenstig og nydelig på smak. Jeg valgte å tilberede lettsaltede koteletter og følte da for tilbehør av den litt søte og syrlige sorten
Brent kjærlighet. Rotmos med bacon og rødbetter. Skrevet 20. 04. 2015 kl. 07. 53Kategori. Middag. Kommentarer(3). Dette kunne hvert et lekkert tilbehør til for eksempel pannestekt torsk, men det det faktisk er, er en rett i seg selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.