Jeg liker å eksperimentere med forskjellige meltyper og ulike måter å bake på, og det resulterer i mange gode brød, rundstykker og annen gjærbakst, slik som dette rugbrødetmedhavregryn og kesam
Vi er igrunn en aktiv familie med håndballkamper og diverse. Godbitene kan være alt fra gjærbakst til sunne havregryn cookies som dere får oppskrift på i dette innlegget
Vi må plukke ut alt som er med på å dra oss ned i grøften. I denne oppskriften kan du både bruke havremel eller havregryn som du selv finmaler i en matprosessor
Kom over en oppskrift i et blad, en oppskrift på et brød sikkert mange er kjent med. Husket på å kjøpe inn det jeg trengte idag, så endelig ble det Ingers rugbrød
Ha godt med mel på benken og bruk en slikkepott for å få deigen ut av bollen, dryss litt mer mel oppå og form brødet så det passer i en brødform, du trenger ikke kna deigen
Til 12 skiver raw rugbrødmed soltørka tomat. - La brødet tørke i ca 6 timer før du ruter det opp med et pizzahjul og tørker det videre et par timer. ca 10 timer- Ja, du kan tørke dette brødet i ovn på 50 grader med døra på gløtt. Selvom jeg brukte en hel liter rugspirer og 15 soltørka tomater så smaker dette brødet nesten ingenting, så her må dere gjerne være raus med krydder og urter, eller ha på masse smaksrikt pålegg. 12 skiver raw rugbrødmed soltørka tomat. 50 grader med
Enda en brødoppskrift fra meg, og det er vel fordi det spises mer brød enn kaker her i huset. o)Dette er også en oppskrift på brød som påbegynnes den ene dagen og fortsettes den neste, en metode som gir veldig saftige og holdbare brød
Vår families frokost favoritt – havregryn vafler med cottage cheese, kun med naturlige ingredienser. Disse vafler smaker godt også kalde, uten pålegg eller med
La brødet kjøles ned på en rist, og deretter nyt det med en god skive ekte geitost. 200 gr Fibra fullkornsmel 50 gr sesammel (kan erstattes med Fibra) 250 gr sammalt rugmel finmalt 0,5 ts tørrgjær 1 ts salt 1 ts honning 4,5 dl kaldt vann 1 kjele eller form med lokk som tåler å stå i ovnen. La den steke med lokket på i 30 min, og deretter 10 min uten lokk for å få en sprø skorpe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.