Server stuingen sammen med svinebog delt i skiver,og litt tomat og rømme. ferdigstekt svinebog. 200 g ferdigstekt svinebog150 g brokkoli1/2 dl fløtesalt og pepper***Kok brokkolien mør i lettsaltet vann
Heisann idag fikk jeg litt lyst til å lage tamagoyaki til frokost. Egentlig så er dette en siderett i bento (japansk for lunsjboks) men fungerer like godt på skive selv om formen kanskje er litt vanskelig å spise
Perfekt til taco, wraps o. l. Disse lefsene smakte akkurat som grove ”vanlige” tortilla lefser. Dette er den desidert beste oppskriften på lavkarbolefser jeg har forsøkt
Jeg kunne kryddret litt mere ,hadde ikke hvitløk og ikke paprikapulver. Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk
Rullekake var den første kaken jeg noensinne bakte på egenhånd, da var jeg ikke så gamle jenta. Og jeg elsket rullekake, det var så enkelt og så utrolig godt, fylt med bringebærsyltetøy og rullet i sukker
Et av mine favorittchips fra ungdommen er superchips. Den er faktisk et av de bedre valgene i chipshylla og er potetbasert(potetpulver og potetmel), men den inneholder også salt aromaer(med kjøtt), druesukker, maltodekstrin og smaksforsterker(natriumglutamat)
En skikkelig god tradisjonell kjøttsuppe med salt svinebog og rotgrønnsaker. 1 kg saltkjøtt (salt svinebog eller salt lammekjøtt). DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 1 kg saltkjøtt (salt svinebog eller salt lammekjøtt)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.