Ingenting er som nybakte grove rundstykker. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker)
Gode med både salt og søtt pålegg, og et glass melk til – håper det smaker. Proteinrike rundstykker 2016-02-09 10. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 1 egg 100 g cottage cheese 50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug) ½ ts bakepulver en klype salt 1-2 ss solsikkekjerner (som topping). 100 g cottage cheese 50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug) ½ ts bakepulver en klype salt 1-2 ss solsikkekjerner (som topping)
kjør alt utenom havregryn glatt med en stavmikser. bland så i havregryn. form så deigen til rundstykker å legg de på ett stekebrett, trykk de litt flate
En god venninne anbefalte meg disse rundstykkene, proppfulle av protein og delikate rundstykker. ) Deigen ble veldig klissete, men ved bruk av hansker så gikk det greit
Dersom du ønsker å lage færre rundstykker, halverer du bare oppskriften. Vet hendene med vann mellom hvert rundstykke så blir det lettere å håndtere den klissete deigen
Kanskje det aller beste med pakken er at det tar så kort tid å lage rundstykkerav den. Jeg har lenge vært nysgjerrig på den nye karbolette bakemiksen til Idun, så da jeg idag passerte Menyen på vei hjem fra byen rasket jeg like godt med meg en pose
I tillegg byttet jeg ut halvparten av det grove melet medhavregryn. Jeg valgte å avkjøle dem littegrann før vi delte noen og spiste til kyllingsalaten Rune hadde laget
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Mange kjenner til denne oppskriften på proteinrundstykkermed cottage cheese, egg og havregryn. Avkjøl og server med rundstykkene medfavorittpålegget, til supper, salater eller hva du nå enn måtte ønske
Jeg endret oppskriften ved å gjøre rundstykkene sunnere med mer fullkorn og frø. Kjøles av på rist. Jeg kom over en fristende oppskrift på rundstykker som passet perfekt for Snikgjest
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.