Gode med både salt og søtt pålegg, og et glass melk til – håper det smaker. Proteinrike rundstykker 2016-02-09 10. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 1 egg 100 g cottage cheese 50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug) ½ ts bakepulver en klype salt 1-2 ss solsikkekjerner (som topping). 100 g cottage cheese 50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug) ½ ts bakepulver en klype salt 1-2 ss solsikkekjerner (som topping)
Kjør egg og cottagecheese i en blender eller med stavmikser. I dag lagde jeg meg deilige rundstykker til frokost, og gikk meg en tur til og fra sentrum
Glutenfrie rundstykkermed cottage cheese og havregryn. mat denne på sunne rundstykker,Fra Pia Skevik`s MatvrakbloggenRundstykkene ble gode, og de dufter fantastisk
Kanskje det aller beste med pakken er at det tar så kort tid å lage rundstykker av den. Jeg har lenge vært nysgjerrig på den nye karbolette bakemiksen til Idun, så da jeg idag passerte Menyen på vei hjem fra byen rasket jeg like godt med meg en pose
I tillegg brukte jeg havremel i stedet for havregryn for å få en finere konsistens på rundstykkene. Mange kjenner til denne oppskriften på proteinrundstykkermed cottage cheese, egg og havregryn
Ha rikelig medmel på kjøkkenbenken. Deigen er klissete å jobbe med – du er herved advart. Hvis jeg skal ha rundstykker på ettermiddagen, setter jeg de før jeg legger meg kvelden før
Strø godt medmel på bakebordet og skrap ut deigen. Eltefrie rundstykkermed rug. Sommer, ferie, god tid og late dager… Etter en uke med stekende varme, sol og bad er vi tilbake til virkeligheten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.