Rør inn vann, surmelk, eggeplommer og honning. Sett deigen et lunt sted i en timestid. Piskeeggehvitene og vend dem innideigen sammen med det smeltede smøret
Kle et stekebrett med bakepapir. Fyll kokosmelk og melis ev havre man onsker vegtarbilsk pavelova. Forvarm stekeovnen til 90 grader. Friske bær 2,5 ferdig gele eller bringebær pulver ps pass på at det ittegelatin eller karmin og andre animalske. 0,5 boks kikerter (uten kikerter). 1 spiseskjemaisstivelse. 2 teskjeer sitronsaft eller eplesidereddik. 0,5-1 desilitermelis
Vi lagde Russisk Borsj på hytta, litt enkel vrisidenvi var på hyttetur. Det er godt med en klatt rømme eller kesam oppi om man har, eller en god brødskive med smør
har laga russiskewienerbrød. Tripp. og venninna hennar. Desse såg eg oppskrift på her. Deiliknaveldig på svigermorsiWalesskringle, men likevel var deiikkjeheilt det same
Ikke mye som skjer om dagen. Vi har vært borte nå hver helg og nå skal vi være hjemme til helgen. Etter en regnfull og storfull helg, kom det en stille og fin dag hvor man kunne gå med lettere sko og kåpe uten å fryse
'SOL' betyr på russisk SALT, så suppen må inneholde noe salt, noe syrlig og littproteiner. SOLYANKA en tykk, krydret og syrlig suppe, som er vanligi Russland og andre stater i det tidligereSovjetunionen, samt i Tyskland
Heisann. Eg har ikkje sett det idaglegvarebutikkane her ennda, som eg synst er litt rart, men det er ikkjesikkert folk har fått augene opp for det ennda
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.