- Kan vi ikke ha sånne ferske vårruller da, foreslår han. Ferske vårruller som freddaskos 23. Du trenger1/2 Kyllingfilet100-200g Ferske reker100g tynne risnudler1 gulrot1/4 dels agurk2 dl strimlet isbergsalat1 dl hakket koriander1/2 dl hakket mynte4 vårløk i strimler3 ss risvineddik1 ss akasiehonning eller sirup1 pakke rispapir til vårrullerSauser. 100-200g Ferske reker
Denne retten er ganske annerledes enn vanlig norske retter. Jeg fikk den servert hos en god venninne for noen år siden og i ettertid hatt lyst til å teste ut dette hjemme
Tre ganger i uken setter han frem skiltet FERSKE REKER. Da yrer det med liv rundt «Årviken» av folk som vil kjøpe med seg ferske reker hjem eller de som vil spise reker med bena dinglende ned fra brygga
Har du ikke smakt bakte ferske rødbeter så har du gått glipp av noe. For en som alltid har trodd at rødbeter kun serveres som syltet, og smaker grusomt, så har jeg fått noen åpenbaringer med ferske
De ferske ingrediensene legges på fuktet rispapir og pakkes i små ruller. Goi cuôn er navnet på de vietnamesiske vårrullene som tilberedes uten fritering
Lenge har vi snakket om å bake mer, og endelig har vi kommet igang. Og Gud så mye godt det blir. Vi har bakt polarbrød, rundstykker, tynnbrød og idag var det bondebrød som stod på menyen
Da har jeg bakt litt igjen i dag. Små, nystekte brød med sprø skorpe smaker alltid godt. Jeg baker og putter i fryseren, så kan jeg alltid by på duftende fersk bakst
Da er det kanskje på tide å teste ut ferske vårruller. Ferske vårruller lager du med rispapir. Dette innlegget Ferske vårruller har sitt opphav hos Hjemmekokklauget
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.