Har laga ei god frokostblanding. Har laga 300 gram, med dette blandingsforholdet. 100 gram valnøtter100 g paranøtter40 g solsikkekjerner40 g linfrø20 g mandlerHakke valnøtter, mandlar og paranøtterso smått du ønskar å ha det. Pr 100 g ferdig frokostblanding finner du. 40 g linfrø
Nå går det for det meste i hjemmelagde frokostblandingermed plantemelk eller soya yoghurt. Når jeg var lita spiste jeg alltid havregryn med H-melk og ett tonn med sukker
Tidligere i uken skrev jeg et innlegg om en rå jordbærkake. I går laget jeg en rå sjokoladekake som jeg diktet selv, så denne lørdagen blir det kake til kvelds
Poenget med å tørke lever i sin råeste form er at lever er det mest næringstette man kan spise. Tørkeseansen ble gjort i uthuset da aromaen av lever som tørkes ikke kan sammenlignes med noe annet jeg noen sinne har luktet
Sjølv om ceviche og sushi har fått fotfeste i det moderne Norge, finn du lite spor etter rå fisk i norsk matkultur – dersom du ikkje tar med måten rakfisken blir til på under kontrollert fermentering eller modning
Mange mennesker craver etter godteri og sliter med søtsug. Dagens oppskrift viser at godteri kan være sunt og helsefremmende, som dekker søtbehov og som samtidig fyller kroppens lager med næring
Sausen kan også lages rå og det er kun fantasien som setter grenser her. Derfor er det fantastisk å kunne bytte ut hvetepastaen med ferske grønnsaker formet som spaghetti
Jeg pleier å blande med litt gresk yoghurt, men melk eller annen yoghurt er ikke feil, det heller. Denne frokostblandinga har jeg (og mannen) fått skikkelig dilla på
rå cashewnøtter. Vask appelsinen godt og skrap av detorange skallet med et fint rivjern. 2 dl rå cashewnøtter1 appelsin, helst økologiskLiten bit ingefær1 ss rått kakaopulver1 ss agave1/2 ts vaniljepulverLitt himalayasaltHa nøttene i en blender og kjør til et fint mel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.