Syltet kål , svensk pizzasalat. Jeg har brukt 2 små hodekål1/2 papairka1 chilli5 fedd hvitløk1 ss hjemmelaget italiensk krydderblanding (Oppskrift finner du her)2 ts timian2-3 ss rapseoljeBland alt, og trøkk det tett tett oppi glassene. 2 dl eddik 7%4 dl sukker5 dl vann1 ts saltGi det et lett oppkok, hell det så over kåla i glassene til det blir så fullt at det renner over
Bland saften av sitronen med sukker og sennep, visp til alt er oppløst. Frisk coleslaw med. Riv kål, eple, selleri og purre, bruk gjerne en kjøkkenmaskin
Has over i gryte med vann og litt salt. Legges lag for lag med kjøttdeig på toppen. Ha smør i bunnen av en ildfast form og ta litt av kjøttdeigen i bunnen av formen, så kålen, strø gjerne litt karve over
Smelt smør i en stekepanne på medium varme og ha i den finhakkede kålen. Del den med verden, da. Da har du plutselig et spennende, annerledes og perfekt tilbehør til fiskekaker, grillmat, hamburgere eller sandwicher
Del kålet i tynne skiver og ha det i den kokende laken. Kok opp vann, hvitvinseddik, sukker og salt. La det putre et par minutter før du siler av væsken og avkjøler til romtemperatur
Kålsuppemed byggryn og gremolata ble definitivt en suksess, og skal repeteres. Jeg er i Russland og har ikke allverdens internettilgang der jeg bor, så det blir litt så som så medblogging
- i dag serverte jeg KÅL'n sammen med pannekaker, sprøstekt bacon og blåbærsyltetøy. Hell en øse med røre i pannen, rør litt på pannen så den blir godt fordelt i
Det viktigste er likevel kålog salt, du kommer langt med. Gjør det samme med fennikel eple og løk. Ønsker du å komme i gang med fermentering, er kål en av de
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.