Trekk pannen til side. Denne oppskriften er Nigellas. I følge kokeboka er dette det hun ville servert en ny elsker klokken fire om morran for å riktig feire den første natta sammen
Jeg skulle blogge i går, og jeg skulle svare på kommentarene fra "Den store fettfrykten"-innlegget, men med tusner av sider å lese krever det fort timer og engasjement jeg ikke har til enhver tid nå
Her er en oppskrift jeg testet ut etter tips fra personlig trener Martin Norum. Jeg jobber kveldsvakter på Side2. ) Stor mulighet for at jeg skriver 1-2 treningssaker med Martin i løpet av uka også
For ikke så lenge siden fikk en flaske St. Lys og mørk trøffel200 gr sjokolade1 dl fløte1 lite shotglass med Likør50 g usaltet smørHvit trøffel200 g sjokolade0,5 dl fløte1 lite shotglass med likør50 g usaltet smørKok opp fløte og smør i en liten kasserolle, når den begynner å koke trekker du den til side og lar den avkjøle seg
Legg det til side. Enkel ovnsrett med kylling, bacon og grønnsaker. Tar litt tid å forberede, men du får ryddet bort kjeler, kniver og 'kar' før middag
Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det. Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten
Det er en stund siden jeg la ut en oppskrift her på bloggen så nå var det på tide igjen. Klikk på linken, bla ned til siden og stem Stine Lervik - da blir jeg så glad
Stek bacon til det er crispy, sett til side. Kutt kylling i biter, ha over litt salt og pepper og stek i ca 5 minutter, sett til side. Stek det på middelsvarme i 4-5 minutter, ha i litt salt, pepper og chiliflak sett til side
Rømme er kanskje godt å ha ved siden av denne slo det meg nå, du kan jo teste om du vil. Denne laksepannen er en nydelig rett, masse smak og mye godt å tygge på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.