Rødbetekake med marengskrem
Kristin Koker
Kristin Koker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 20 muffins Til kaken
  • 4 egg 200 g sukker, gjerne økologisk
  • 200 g kokt, skrelt rødbete
  • 150 g mandelmel
  • 100 g hvitt rismel
  • 50 g kakaopulver, gjerne mørk type
  • 30 g tapioka
  • 1/2 ts xanthan
  • 1 ts vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • klype salt
  • 180 g blå soft, smeltet og avkjølt
  • 100 g melkefri mørk sjokolade, smeltet i margarinen
  • 170 g melis
  • 2 ts rødbetesaft eller finrevet kokt rødbete
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 eggehvite
  • 1/4 ts kremor tartari (fra apotek)
  • 1 ts vaniljesukker (Tørsleffs vanila)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.