mai Så enkel å sette sammen, litt eggerøre, litt potetsalat og noe spekemat. mai må det være norskt)Du må jo selv velg hva du vil bruke, hva med god fenalår og morrpølser
Hell i vatn og fløte og kok opp igjen. Rømmegraut i dag. Slå det forsiktig oppi grauten og rør godt. Smak til med salt og sukrin etter at grauten er ferdig kokt
Heisann, og god Søndag alle sammen. Nok om det, og tilbake til dagens oppskrift. Når man får påvist melkeintoleranse og skal holde seg unna gluten i tillegg, er plutselig alle "nødløsninger" ikkje så lette å finne ut av lenger
Kikertpizza – pizzabunn fri for gluten, egg og laktose. Selvfølgelig er det ingen ting som slår en ekte italiensk pizzabunn, men for oss som ser etter andre alternativ og glutenfrie varianter er dette et supert tips
Mange stader er den fast følgje til rømmegrautog spekemat. Men blant det vesle eg husker av farmor, er at ho tok seg av meg mens eg var febersjuk, og diska opp med nylagde vasskringler med smør på
Nicolas Jaboulet og Perrin-familien står bak Maison Nicolas Perrin - Foto. Nicolas Jaboulet fra Maison Nicolas Perrin holdt en Winmaker's Dinner på To Rom og Kjøkken i Trondheim på mandag
Men middagen vart rømmegraut på turisthytta, og det var heilt greit det og. Eg har tenkt lenge og lenger enn lengst på å gå turstien frå Fale til Innerdalen
Eple-selleripuré er utrolig friskt og godt tilbehør til fet, salt og røkt mat. Det aller beste med den er at den er skikkelig enkel å lage, har få ingredienser og kan lages i forveien
For meg er det naturleg med rømmegraut på feitetysdag. Svigermor mi, som var trønder, var van med kokt kjøt og flesk, slik det også står i den nye kokeboka mi med tradisjonsmat frå Sør-Trøndelag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.