Nå skal jeg lage en liten serie der jeg forteller hvordan jeg røyker laks, dag for dag. Jeg starter med den første dagen når jeg får en haug med laksefileter som skal røykes
Har du restar etter alle festdagane i mai. Ikkje minst er kaldrøykt laks veldig god til den klassiske italienske potetballen, eller gnocchi, som italienarane sjølve insisterer på å kalle den
Eventuelle rester har du i en boks så har du lunsj dagen etter. Nok en god rett hentet fra Denne er enkel å lage og kombinasjonen med fersk og røykt fisk er kjempegod
Jo da jeg vet mange har travle hverdager. Ferdig om 20-30 minutter. 2 gulerøtter. 1/2 blomkål. 1/2 bukett brokkoli. Sett formen i ovnen på 220 grader med aluminiumsfolie over. Etter 20 minutter, ta av folien. 2 gulerøtter. 1/2 blomkål. 3 vårløk 1/2 bukett brokkoli
Karri og cayennepepper gjør denne laksemiddagen spennende og gir masse god smak. 4 laksefilet1 grønnkål eller spinat1 beger cherrytomater2 ss olivenoljeSalt og pepper. 2 ts karri1 ts cajennepepper3 ss olivenolje1 ss soyasaus. Forvarm ovnen til 200 grader
Legg laks, gulrøtter og squash i en ildfast form med hvitløksolje. Her om dagen sa jeg «blææ, vil ikke ha laks» i en skikkelig barnslig tone da samboer spurte om jeg ville ha fisk til middag
saft av 1/2 sitron. Ha på saften av ca 1/2 sitron. Stekes i 20 - 30 minutter. saft av 1/2 sitron. Helstekt laks med purre og sitron er for meg den klassiske måten å tilberede laks på
Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
Jeg fant litt av hvert, noe helt og noe halvt, samt noen kokte poteter fra søndagsmiddagen ✿. Ingredienser ✿ Laksen har også snart sett sine beste dager
2 laksefileter uten skinn og bein. Raspet skall av 1/2 sitron. 1 stor eller 2 små fennikel i biter. 2-3 poteter i tykke skiver. Sett formen i stekeovnen på 200 grader i ca. 10 - 12 minutter igjen av steketiden på grønnsakene. Du kan også gjøre det på den måten at du legger laksefiletene med litt olje, salt, pepper og sitronskall over grønnsakene de siste 10 - 12 minuttene. 2 laksefilet. 2 små fennikel i biter. 2-3 poteter i tykke skiver. 12 minutter igjen av steketiden på grønnsakene
Sausen løfter nemlig ulike middagsretter til nye høyder. Dette er en stor favoritt om dagen. #middag #laks #fisk #søtpotet #tips #kosemat #godtno #sukkerfritt #healthy #healthybaking #sunnmat #matglede #blogg #matblogg #matinspirasjon #susannenesse
Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.