Nå skal jeg lage en liten serie der jeg forteller hvordan jeg røyker laks, dag for dag. Jeg starter med den første dagen når jeg får en haug med laksefileter som skal røykes
3 ts sukker. 2-3 ss einerbær. 3 ts sukker. 2-3 ss einerbær. Det finnes flere måter å lage røykelaks på. Jeg har etter litt prøving og feiling komt fram til denne varianten
Har du restar etter alle festdagane i mai. Ikkje minst er kaldrøykt laks veldig god til den klassiske italienske potetballen, eller gnocchi, som italienarane sjølve insisterer på å kalle den
Eventuelle rester har du i en boks så har du lunsj dagen etter. Nok en god rett hentet fra Denne er enkel å lage og kombinasjonen med fersk og røykt fisk er kjempegod
Legg laks, gulrøtter og squash i en ildfast form med hvitløksolje. Her om dagen sa jeg «blææ, vil ikke ha laks» i en skikkelig barnslig tone da samboer spurte om jeg ville ha fisk til middag
Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
Jeg fant litt av hvert, noe helt og noe halvt, samt noen kokte poteter fra søndagsmiddagen ✿. Ingredienser ✿ Laksen har også snart sett sine beste dager
Sausen løfter nemlig ulike middagsretter til nye høyder. Dette er en stor favoritt om dagen. #middag #laks #fisk #søtpotet #tips #kosemat #godtno #sukkerfritt #healthy #healthybaking #sunnmat #matglede #blogg #matblogg #matinspirasjon #susannenesse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.