Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake. Det gikk ikke lang tid før jeg spurte om jeg kunne få oppskriften på den deilige kyllingretten de serverte
Når jeg først baker focaccia kan jeg like så godt lage en stor, det er så greit å ha en bit focaccia i fryseren, det er godt til suppe, salat og til tapas, det er også helt supert å bruke focacccia som burgerbrød
Herer løsningen for deg som vil imponere gjestene. Når jeg ser en flettet pai tenker jeg på en deilig og rykende varm eplepai som ligger på vinduskarmen på et lite trehus i en Disneyfilm
Iskaken på bildet er nettopp satt i fryseren. Flerebildersenere. Jeg foretrekker å tilsette gelatin i isen for da smelter den ikke så lett når den skal serveres
Herkommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Sammen med den tyske pølsemakeren Thomas Buschhaus på Stokke i Vestfold, lager de Currywurst, Bratwurst, Merguez, Wiener-art, Pure-svin, og Pure-storfe
Det betyr «Tyvens lam» og hererhistorien bak denne retten. Men spise måtte de jo, lam var det flust av i Hellas, og de kunne stjeles uten at det var stor fare for at noen oppdaget det
De er harde som drops (kan kanskje se ut som det gule er mykt, men det er det altså ikke), så én sånn kan du kose deg med lenge – helt til fristelsen blir for stor og du bare mååå knuse den og spise det som er igjen så det knaser mellom tenna
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.