Lag litt mere enn du trenger for middagen, såhar du lunsj til dagen etter. Vil du steke torsk, bland filleten (uten skinn) med mel, salt og pepper, så steker du med litt smør
i dag harjeg hatt en sånn dag. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg tenker daglig på bacheloroppgaven min men det er ikke så enkelt å bare skrive og skrive
Pisk eggekviter og salt litt, ha så oppi sukkeret litt etter litt. gå for, alle såg jo så gode ut,. av alle dei fristande innlegga her inne i det sista
Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker såharjeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Ingredienser. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala
Som mellomlegg bruker jeg squash. Krydrer masse og har i en boks hakkete tomater. Koker så opp 1/2 beger creme fresh og rører inn revet ost og litt fløte. Legg lagvia og stek i ovnen i ca 25 min på 180'C
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.