veldig godt ble det. )hererdet jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherrytomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinertescampi+cherrytomateretter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og såerdet bare å kose seg 300-400 g rå scampi
Du burde faktisk spise like mye proteinersom du gjør til middag (normalporsjon er ca. Ikke nødvendigvis lavkarbo, som kan være bra for mange, men ikke alle
Min nye favoritt er en nydelig kremet Frappè som jeg drikkerHVER dag. Ha så kaffe, isbiter, kremfløte og melk i en shaker (eller noe annet du kan skamriste) og rist alt sammen
Dagen var kjempekoselig - bursdagsbarne så strålende fornøyd ut da hun smakte kake for første gang, og jeg følte meg veldig heldig som fikk være en del av denne store dagen
I dag hadde jeg tenkt å dele oppskrift på noen deilige knekkebrød med frø, friske urter og så klart Kefir, som gir en helt spesiell smak til disse brødene
Såergerlig, men når selskapet skal stå samme kveld, da erdet ikke mange valg. De så ikke bra ut. Man fjernedetsomer brent og håpe derer nok bra kaker igjen til litt sprøtt på tallerkenen sammen med sjokolade-moussen
Ja vi elsker og iskrem. Gratulerer med dagen alle sammen og ha en flott dag. Nå skinner sola her. Fra Mai 09I år som i fjor, bunaden på og sløyfa i håret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.