Kjøl den av mellom hver utkjevling, blir denvarmså blir den utrolig klissete. Denne gangen blandet jeg altså inn Chevre og finhakket rosmarin og halverte sukkeret
Så ergerlig, men når selskapet skal stå samme kveld, da er det ikke mange valg. Som om ikke havreflarn er vanskelig nok å få ordentlige, selvsagt ble de litt for brune, egentlig brente
Søskenbarnet Liam varogså tilstede. Det er like før han begynner å gå nå, så han krabber i rekordfart til alt som ser spennende ut ^^ Vilde (søster til dåpsbarnet), Liam, og Adrian (søskenbarn)
OK da, -juksa litt, det var i går altså, vi tok å spiste den opp. Skal du ha kaka kjempestor i ei ordinær langpanne, som jo også er fryktelig helt mulig og veldig deilig, kan du doble den første porsjonen, for denne her altså smaker bare helt perfekt og er virkelig ikke så arbeidsom som man i utgangspunktet skulle tro
Den toppingen varså god i seg selv var at jeg ble helt forelsket i den. Bortsett fra toppingen så er der ikke mange kalorier i denne suppa, det er også ei billig moro
Ja, for det er liksom litt sånn unntakstilstand dagene i forkant av denStoreDagen. Gjestelisten for kveldens selskapeligheter skal bestemmes, menyen kartlegges, ingredienser og andre nødvendigheter (fortrinnsvis lys og servietter, nasjonalistiske sådan) skal handles inn, huset skal vaskes og shines etter alle kunstens regler (og bilen bør heller ikke se så aller verst ut), kjøreplan for dagen skal spikres sammen og teksten på Norge i rødt, hvitt og blått friskes opp
Kalkun vet jeg ikke om selges i grillvarianter på dennetiden av året. Men har man noen grønnsaksrester så blir dem gode om dem deles opp i passe biter og stekes i aluminiumsform eller pakkes inn i aluminiumsfolie med litt olje eller en smørklatt og varmes på grillen
Lag litt mere enn du trenger for middagen, så har du lunsj til dagen etter. Vil du steke torsk, bland filleten (uten skinn) med mel, salt og pepper, så steker du med litt smør
La dem koke sammen med eplemosten under lokk til de er så møre at de kan moses gjennom en sikt. Du trenger1 l ferske nyper eller 1/2 ltr tørkede nyper 1 l vann 1,5-2 ss potetmel3 dl eplemost1 ts kanel7-100 g sukker, eller eventuelt det søtningsmiddelet du måte ønskeFløte til kremNypene kokes hele etter at de er renset for blomst og stilk og vasket
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.