Vil du derimot Lage ei litt større ei som forhåpentligvis varer pittelitt lengre, eller du ønsker å nidkose deg med litt større kakebiter, kan du gjøre slik jeg har gjort her, så blir det akkurat perfekt i ei litt større frikantform
I dag er det for mange både dyrt å vanskelig å få tak i. Ta opp av laken, skyllraskt under kaldt vann og legg de ferdige filetene i plastpose i kjøleskapet til neste dag, (jeg bruker brødposer
Pinnekjøtt er julemiddag nr. Skal øynene på smalahovet spises, eller vardet ørene som var best. Men, skal det være røkt eller urøkt, skal bjørkepinner koke med, hvor lenge skal det ligge i vann for å trekke ut salt
Denne dagen ble maten servert ved spisebordet mitt. Den rare toppingen var helt nødvendig for at smaken skulle bli riktig, uten den ble sitron og sellerismaken overveldende og det ble ingen balanse mellom smakene
Ja, for det er liksom litt sånn unntakstilstand dagene i forkant av den Store Dagen. mai over - like fort som den startet - og man skal liksom forsøke å stable hverdagen på bena igjen
hvem skulle trodd at detvarSÅ godt. Ja, hvem skulle trodd at brødpudding varSÅ godt. Og det hele startet faktisk bare med at jeg skulle bruke opp litt innmat fra en fylt loff
Detvardet jeg skulle ha svart. Fra jeg var nyslanka. Dagens innlegg i Gratis Kurset er en kommentar jeg har skrevet som er publisert i det feministiske bloggkollektivet MADDAM
Du tenker at det kanskje ikke betyr så mye om du tar heisen eller trappa, om du går deg en tur på kvelden, om du parkerer bilen et stykke fra inngangen eller om du reiser deg opp fra stolen noen ekstra ganger i løpet av dagen
Varm oljen i en stor panne/ gryte. Det høres ikke spesielt godt ut når du sier det,gjørdet vel. Tilsett så tomat, kraft og salvie-kok opo, og reduser deretter varmen
Det er mandag, det er tirsdag, det er onsdag, jeg vet ikke. Det er ikke så viktig. Sommerdagene renner som en lang, rolig elv med kun enkelte innslag av litt sure miner og dårlig stemning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.