I dag var me så heldige å få koseleg lunchbesøk og da serverte eg kyllingsalat med avokado og mango. Legg kyllingfiletene i ei ildfast form og dryss over salt og pepper
Søndag - Oppskrift på sukkerfri saftig krydderkakeHei alle. Ha ein fin søndag alle. So etter jobb satt Rikke på med meg innover, og imens eg tok ein kjapp gåtur opp på Høyheim med Lilo for å lufte ho litt, fant ho fram ingrediensar til kaka eg ville me skulle bake
) Det er fremdeles veldig rart å skulle gå opp i vekt og ikke ned, det strider jo med alt jeg er vant til, men skal man øke i muskelmasse så skal man øke i muskelmasse
Jeg og min fine kollega laget magisk lasagne (som dere skal få oppskrift på en dag) til de sultne tenåringene og holdt en times kostholdsforedrag for de
Ikke så verst vær i dag, men litt småkaldt syklet meg en liten tur. I går hadde jeg besøk av to venninner og da lagde jeg ytrefilet av okse m sennepssaus og persillesmør, mos av rotgrønnsaker og epleknuter m lune bær og vaniljekesam til dessert
Søndag tar jeg over instagramkontoen til. Oppskrift på disse, pluss fem til, pluss muligheten til å vinne alle disse produktene får du på søndag på Instagramkontoen
Herer en kjapp oppskrift på noen veldig gode sjokoladeboller. Så da dette hadde smeltet og jeg hadde fått rørt det godt inn hadde jeg i vaniljesukkeret
Søndagerer late. For meg er det viktig å lage mat som kan passe seg selv mens jeg gjør andre ting. Denne provencalske gryten erperfekt mat for slike late dager
Fredag kommer, og nå er det plutselig søndagskveld. Nå er helga ferdig nok en gang. Jeg rekker f. Skulle tro man sov hele helga,for timene virker så få
I fire ukerfremover skal jeg legge ut en oppskrift på en tapas rett hversøndag. Pia og jeg er veldig glad i å lage tapas så jeg tenkte jeg kunne dele noen av de tingene vi pleier og å lage ed dere
Mandelkjernepudding. Slå ned varmen og la det stå å småkoke i noen minutterunder omrøring. 3 dl kremfløte5 dl helmelk1 dl sukker75 maisstivelse2 stk egg75 g skålede hakkede mandler2-3dråper mandelessensBland fløte og maisstivelse og la det få et oppkok under konstant omrøring. Avkjø desserten og server med bærsaus til 3 dl kremfløte. 1 dl sukker. 2-3 dråper mandelessens
Da var helgen over, og mandagen kommer snikene på oss igjen. På fredag la jeg ut en oppskrift på middagen jeg lagde, og herkommer oppskriften på potetene vi hadde til
Søndag og kaldt og vått novembervær, krever god, varm og høstlig mat. Jeg har ikke veldig mye erfaring med å lage reinsdyr, men det er jo alltid artig å prøve noe nytt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.