I dag var me så heldige å få koseleg lunchbesøk og da serverte eg kyllingsalat med avokado og mango. Server gjerne salaten med kyllingen varm og rikeleg med grønn pesto
So etter jobb satt Rikke på med meg innover, og imens eg tok ein kjapp gåtur opp på Høyheim med Lilo for å lufte ho litt, fant ho fram ingrediensar til kaka eg ville me skulle bake
Startet dagen med min ukentlige veiing/måling. Effektiv søndag, måling og middagstips. ) Det er fremdeles veldig rart å skulle gå opp i vekt og ikke ned, det strider jo med alt jeg er vant til, men skal man øke i muskelmasse så skal man øke i muskelmasse
Det hele ble vellykket og jeg sitter igjen med en veldig fin følelse. Etter jeg hadde slurpet i meg et stort glass med grønn juice og trykket i meg to briks fullstappet med kokt egg og geitost til frokost, dro jeg til den fineste skapningen jeg noen gang har sett
Hva passer vel bedre enn en deilig og sunn proteinrik pizza på en søndagskveld. Jeg serverte proteinpizzaen med en salat av isbergsalat, gul paprika, cherrytomat, snack paprika, rødløk og fetaost
God søndag. Varm eplekake med is. Strø med litt kanel og sukrin på toppen. 20 g vanilje eller nøytralt proteinpulver (kan erstattes med annen tørrvare om du ikke er fan av proteinpulver)
Var så sliten når jeg kom hjem at jeg sovnet litt på sofaen, skal bli godt med en fridag i morgen. Skru ned varmen til medium varme og tilsett godt smør i pannen
Det første jeg gjorde var og smelte sjokoladen sammen med fløten i en kjele. Man kan bare forme de som boller uten formene, men syns dette ble litt finere med tanke på serveringen
Det er viktig å bruke kjøtt med bein for å få deilig kraft. Søndager er late. Krydre svinetibbestykkene (eller kotelettene hvis du velger det) med salt og pepper
Strikket med garn fra Søstrene Grene. Da var det søndag og snart en ny uke. Strikker med Drops Delight » bringbærkake» enkel tråd, på pinnenr 3,5 og 4,5. Etter å ha strikket med pinnnr 8 og 10 er det litt uvant
Avkjø desserten og server med bærsaus til 3 dl kremfløte. Mandelkjernepudding. 3 dl kremfløte5 dl helmelk1 dl sukker75 maisstivelse2 stk egg75 g skålede hakkede mandler2-3 dråper mandelessensBland fløte og maisstivelse og la det få et oppkok under konstant omrøring
Søndag og kaldt og vått novembervær, krever god, varm og høstlig mat. Jeg har ikke veldig mye erfaring med å lage reinsdyr, men det er jo alltid artig å prøve noe nytt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.