I går delte jeg deres favoritter fra bloggens første år. I dag er det min tur. Jeg har gått gjennom alle oppskriftene som ikke var blant de aller mest besøkte og valgt ut titil som jeg synes fortjener ekstra oppmerksomhet
I dag er det ett år siden de aller første innleggenegikklive på etkjokken. Jeg hadde nettopp flyttet fra London til et gammelt men nyoppusset hus i bydelen Balat iIstanbul
I går lovte jeg å vise dere mer fra kjøkkenet mitt. Jeg er stadigigang med prosjekter, og føler at ingenting er ferdig, så derfor har det tidligere bare blittstillbilder
Det er en glede å endelig kunne presentere den etterlengtede matspalten. Itiden fremover vil jeg kunne presentere en rekke kulinariske opplevelser fra mitt eget kjøkken
Start med å ha mel, salt og tørrgjær i en bakstbolle. Dersom deigenvirkerlitt for klissetetil å begynne med så venter jeg gjerne med å tilsette mer mel til jeg har eltet en deigen en stund
Gå så viderei gang med å koke potetene til potetmosen. Har potetene tynt skall kan du gjerne koke de med skallet på, alternativt må du fjerne det før/etter de har kokt
Brun karbonadedeigen kjapt i en panne. Legg tilside. Skjær, løk, hvitløk, paprika og chili (fjern frøene) i smått, og surr de ilitt olje i pannen til løken er myk og blank
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.