Søndagssalg på italiensk gourmetmat
Gastronomade
Gastronomade
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g Panforte, Seggiano
  • 180 g Brutti ma Buoni Biscuits, Seggiano
  • 210 g Soft Amaretti Biscuits, Seggiano
  • 0,5 l Fruité Vert
  • 0,25 l Fruité Noir
  • 0,5 l Fruité Noir
  • 0,25 l Ravid
  • 0,5 l Ravid
  • 0,75 l Ravid
  • 0,5 l Olivastra Seggianese
  • med
  • 0,5 l Villa Magra
  • 0,5 l Villa Magra Grand Cru
  • 0,25 l Villa Magra Grand Cru
  • 280,- for to
  • 0,25 l olivenoljer tilsatt smak: kr 100,-: Basilikum, hvitløk, sitron, appelsin og chili (butikkpris fra 140,-)
  • 0,5 l Lirys Monocultivar Moraiolo (kraftig): Kr 150,- (butikkpris fra 199)
  • 0,5 l Colle del Eremita Gran Cru
  • 100 ml Etichetta Rossa
  • 250 ml Etichetta Rossa
  • 100 ml Aceto Balsamico Tradizionale Argento
  • 150 g Grissini Rubat , kr 25,-. Klassisk tynn grissini. Perfekt følge til det meste av mat eller alene
  • 150 g Grissini m/olivenolje, Kr 25,-. Klassisk tynn grissini. Perfekt følge til det meste av mat eller alene
  • 200 g Grissini Rustico m/svarte oliven og havsalt, kr 30,-. Litt tykkere grissini, ypperlig som snacks og følge til antipasti
  • 120 g Linguette med sesamfrød, kr 35,- Små flatbrød som egner seg utmerket som følge til spekemat, kjøtt, fisk, pesto og andre antipasti
  • 280 g og
  • 1 kg halvtørkede tomater, kr
  • 270 g Kr
  • 925 g Kr

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.