Det resulterer i oransje-farga, saftig og skikkelig næringsrikt "søtpotetbrød" som gir kroppen masse sunne og gode næringsstoffer, fiber og stabilt blodsukker
Bland urtene med olje og presset saft fra sitron. Madeirasaus. 2 dl madeira eller portvin. Tilsett madeira eller portvin og la det koke til det er redusert til 1 dl. 2 dl madeira eller portvin
smakstilsettes med litt cognac, madeira, baileys, espresso eller aller helst portvin. smakstilsettes med litt cognac, madeira, baileys, espresso eller aller helst portvin
Du kan selvsagt velge nye syltetøysorter i de ulike lagene - her er det fritt fram for å komponere. Et glass madeira til desserten ville nok være prikk over i’en, det drakk man visst en hel del av på den tiden…
Flødebollen fra Summerbird er så liten at du kan klare alt på en gang. Hans første Blomme i Madeira synes jeg fortsatt er den beste i repertoiret, som har vokst til alle mulige kombinasjoner
Russisk kaviar er den fantastiske rognen fra Stør i Svartehavet. Den ble servert med en god Madeira. Til slutt så klemmer du saften fra en halv sitron over og drysser med finhakkede urter (timian, rosmarin)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.