Dette er virkelig en enkel og smakfull middag og den gir minimalt med oppvask. For å få god smak er det viktig med gode råvarer og her har jeg brukt flere forskjellige produkter fra Oliviers & Co
Hovedgrunnen til at jeg forbinder enchiladas med helg, er rett og slett at det tar litt tid og forberede, og stort sett liker jeg at hverdagsmiddagene går raskt unna
Bunnen må stekes to ganger for å få den perfekte konsistensen samt stekes medtacofyllet på. Hverdagspizzaen du kan spise med god samvittighet og som smaker vidunderlig godt
S. ø. t. p. o. e. i. z. a. 1. 7. 0. 2. 5. k. l. 9. B. g. I. n. m. r. d. h. f. v. å. ,. s. M. b. æ. P. u. 3. -. 4. T. O. R. E. 6. K. c. F. y. j. H. (. ). C. n l
Faktisk så er mulighetene uendelige, bruk mandelsmøret til fyll i sjokolade eller kaker, som topping på kaker eller cupcakes, bland det med rått kakaopulver og/eller yaconsirup/kokosnektar og bruk som dip, til fyll i dadler eller tilsett litt salt og/eller krydder og bruk det som pålegg, nom nom
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.