Hi you all, It’s Sunday the perfect day for baking, Sharing the recipe for this delicious oreo cheesecake, This trio is so delicious with brownies, oreo cheesecake, and ganache
Denne oppskriften har jeg jobbet mye med for å få helt perfekt. Og nå som jeg kan lage perfekte cookies, vel så lager jeg de kanskje litt for ofte *fnis*… Jeg er veldig kresen når det kommer til cookies
til 6 personer. 1,2 kg villsvin. NB. På grunn av faren for trikiner må kjøttet fryses (-20° i 2 uker) og/eller gjennomstekes ved at det får en kjernetemperatur på mer enn 68°
Hei kjære lesere ♥ Håper dere hadde en fin helg og at dere har kos dere masse. Dagens fristelse er brownie cookies with peanut butter frosting, spesielt for alle sjokolade elskere der ute
Marinert kylling med kebabsaus,mmmmmmmmmmm ♥Rester av gårsdagens dressing har blitt varma til saus. Og var dressingen i går god, so var sausen i dag nyyyydelig, mmmmm ♥Oppskrift som på dressing
Nå er det lammesesong, og snart påske. Nå står lammet vårt og godgjør seg i kjøleskapet. Mmm. Our lamb is absorbing lovely flavors in the fridge as we speak
Man tager hva man haver, og noen ganger blir det virkelig suksesst. ). Jeg har et stort tømme-kjøleskapet-prosjekt på gang, og dette ble altså resultatet
Ingen ovn – ingen kake. Feil. Her har du en kjempedigg ostekake som trenger ingen baketid. Den er midt i blinken for vår old-school-hytte som ikke har ovn for eksempel
I går kveld lagde jeg vannbakkels, her er step by step fremgangsmåte til dere. Jeg skriver også på engelsk i dag siden min lærer Adrienne så gjerne ville prøve oppskriften
Ohh, so jummy ♥ Helt siden Silje fikk dette servert hjemme hos meg, har hun ikke snakket om annet. Idag sa jeg endelig at vi kunne lage dette sammen (gledestårer fra Silje)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.