Safran-panna cotta med syltet frukt og nøtter
Charls - Det beste jeg vet
Charls - Det beste jeg vet
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 dl fløte, 1 dl h melk, 45 gr sukker eller 30 gr acasiehonning, 2-3 nyper safran (eller så mye du vil spandere), 2,5 plate gelatin.
  • 300 gr tørket blandet frukt i terninger (mango, aprikos, papaya, ananas, sultanrosin, tranebær, rosin), 2 dl sukker, 1/2 dl vann, 100 gr blandede nøtter (pecan, valnøtt, hassel, para, pistasj), 2 stk stjerneanis, en 2-3 cm bit vaniljestang.
  • 80 gr smør, 80 gr sukker, 4 ss mel, 1 ss glykose
  • 8-10 minutter Lages til ønsket form mens den er varm

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.