Med verdens beste kremostglasur. -) Sykt saftig og god var den i alle fall. Så gjør litt stas på familien eller deg selv i vinterferien og kjør gulrotkake
Kaka kan frysast med og uten fyll. Gulrot kaka er ein av mine favorittar (etter sjokoladekake), og denne syns eg ble ekstra god og saftig, tiltross for at den er glutenfri
Dette er oppskriften på "den klassiske gulrotkake", som i tillegg er helt melkefri dersom du velger å ikke toppe kaken medgulrotkakeglasurenPersonlig elsker jeg denne kaken
En nydelig rå og saftiggulrotkakemed en deilig smak av gulrot, valnøtt og kokos. Personlig synes jeg saftiggulrotkake smaker best når den kommer rett fra kjøleskapet, men det er nok delte meninger der
Del gjerne kaken i to lag og smør litt glasur mellom lagene, dekk kaken med resten av glasuren. Lag mønster med baksiden på en skje eller lag stripemønster med en gaffel
I dag vil jeg dele en utrolig god og saftiggulrotkakeoppskriftmed dere. – Ha til slutt i gulrøttene, rør de inn med en slikkepott til de er godt fordelt i røren
Den kommer i naturell og med vaniljesmak. En god gulrotkake smaker alltid. Gulrotkake og kremost - frosting / glasur er noe som hører sammen og smaker helt fantastisk
Lyst på en sunnere, saftig og veldig god gulrotkake, som du kan spise med en mye bedre samvittighet. Det er store variasjoner når det kommer til ovner, så følg med
Det perfekte medgulrotkake er at den blir så saftig at den holder seg i mange dager (vel. Glasur må være silkemyk og med tydelig sitruspreg - og det må for all del være nok av den
Jeg ønsket å lage en saftig kake som både barn og voksne ville like, så da ble det gulrotkake. Husk alltid å merke med dato, så vet du hvor lenge den har ligget i fryseren når du tiner den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.