Pisk eggedosis med egg og sukker (først pisk eggehvittene med sukkeret, deretter tilsett plommene).
Mål opp alt det tørre og tilsett eggedosisen, smeltet smør og melken.
Hell den godt blandede røren i en godt smurt stor langpanne.
Stekes på 200 grader i ca 20 min. Kaken skal være litt klissete og myk.
Glasuren:
Smelt smøret og rør godt sammen alle ingrediensene til glasuren.
Faktisk den mest saftigstelangpannen jeg noen gang har bakt. Til å være en kake uten egg og laktose, må jeg si at denne ble helt fantastisksaftig og rimelig god på smak også
Nok en gang har jeg bakt denne utroligsaftige sjokoladekaka - den er verdt et forsøk. Sjokoladekake. Bør stå etpar dager å trekke før den serveres, og den er holdbar i mange dager
Langpannesjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Sjokoladekaken smaker kjempegodt og er en populær kake i barnebursdag
Denne kaken er så utrolig enkel å lage, og den blir stor, saftig og veldig god. Men du kan selvsagt fylle den med kremen du liker best å ha i en sjokoladekake
Denne sjokoladekaken er, i all beskjedenhet, en av de beste jeg har smakt. Og jeg skulle ønske jeg hadde en god unnskyldning eller anledning da jeg bakte den, men sannheten er at jeg gjorde det bare fordi jeg hadde lyst
Endelig kommer det en langpanneoppskrift på sjokoladekakei «normal» størrelse. Lysten til å prøve meg på en langpanne fulgte i kjølvannet av dette, og i helgen bakte jeg denne fløyelsmyke kaken
Resultatet ble en super saftig og god sjokoladekake toppet med en deilig glasur. Min søndag begynte med denne fantastiskesjokoladekaken og en kopp kaffe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.