På denne tiden av året var det nok travelt på Oselias kjøkken med safting og sylting. Likevel blir sylting og safting av selvplukkede bær og frukter stadig mer populært
1 ts hakket rød chillipepper. 1/2 ts salt. 1/4 ts pepper. 1/4 ts tørket timian. 1/4 ts tørket oregano. 1/4 ts tørket basilikum. 1/4 ts røde pepperflak. 25 gram revet parmesan (1/4 cup – 2 ss ). 20 gram soltørka tomater (1/3 cup – 2,5 ss). 1,2 dl krem fløte. 1 ss fersk hakket basilikum. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter. Med engang du har satt pannen i ovnen setter du potetene til koking, de skal koke i 15 minutter, stikk med en kniv og ta de av så fort de er gjennomkokt, koker du for lenge sprekker og smuldrer potene opp. 1 ts hakket rød chillipepper. 1/2 ts salt. 1/4 ts pepper. 1/4 ts tørket timian. 1/4 ts tørket oregano. 1/4 ts tørket basilikum. 1/4 ts røde pepperflak. 25 gram revet parmesan (1/4 cup – 2 ss ). 20 gram soltørka tomater (1/3 cup – 2,5 ss). 1,2 dl krem fløte
- 4 kilo ribbe i ett stykke med svor og ben- 50 gram grovkvernet svartpepper- 50 gram fingersalt- 1-2 løk- 1-2gulrøtter-1 stor hvitløk- 2-3 kvister timian- 2-3 ss Soyasaus2-3 ss Worcestershire saucelitt melSlik gjør du. Hell 1 liter kaldt vann i pannen og tilsett grovhakket løk, 2-3 uskrelte fedd fra en stor hvitløk, grovhakket gulrot og timian, stek slik i ca en time på 180 grader. 1-2 løk. 1-2 gulrøtter. 1 stor hvitløk. 1 liter kaldt vann. 180 g
1 stort salathode (eller bland de salatene du liker best). 1 – 2 mango. 1 – 2 pakker bacon. 1 – 2 avokado. 1 – 2 hele hvitløk. 1/2 dl god balsamicoeddik. 1/2 dl god olivenolje. 10-15 minutter). 1 stort salathode (eller bland de salatene du liker best). 2 avokado 1 –. 1/2 dl god balsamicoeddik. 1/2 dl god olivenolje
150 g Cachewnøtter uten salt (rosa pakning,står ofte med bakevarene i butikken). 150 g mandler med skall. 1 ts kanel. 100 g meierismør. 1 ts sukrin +. 1 ts sukrinmelis. 1 liten boks med kremfløte. 1/4 ts vaniljepulver / frø fra vaniljestang (kan sløyfes). Ca 12 minutter. #kake #ostekake #sukkerfritt #lavkarbo #sunn #mat #kiwi #blogg #nam #kosthold 150 g. 150 g mandler med skall. 1 ts kanel. 100 g meierismør. 1 ts sukrin. 1 ts sukrinmelis. 1 liten boks. 1/4 ts vaniljepulver. Ca 12 minutter Avkjøl nøttebunnen
Den første gulrotkaken så antagelig dagens lys i Sveits 1827 (kilde. revet skall av 1 appelsin. 1 ss kanel. 1 ts salt. 1 ts ekte vaniljesukker (legg vaniljestenger i en krukke sukker over tid). 1 dl revet eple. 1 dl hakkede valnøtter (valgfritt). Stekes midt i ovnen på 180C i cirka 40 min til gylden. revet skall av 1 appelsin. 1 ss kanel. 1 ts salt. 1 ts ekte vaniljesukker (legg vaniljestenger i en krukke sukker over tid). 1 dl revet eple. 1 dl hakkede valnøtter (valgfritt)
1 kake, rundform 22-24 cm. 100 g melkefritt smør eller margarin. juice av 1 appelsin. 150 g sukker. 1 kartong laktosefri kremfløte . 100 g melkefritt smør eller margarin. juice av 1 appelsin. 150 g sukker. 1 kartong laktosefri kremfløte
Mon, 15 Feb 201610. 31. 11. 31. 1/2 stor banan 1 dl lett kokosmelk 1/2 agurk 1 cm ingefær Saften av 1/2 lime 2 never spinat (mest for fargens skyll) Valgfritt. 1 ss eplecider eddik Hvorfor funker den. Den inneholder blant annet vitaminene C, E, A, P, B1, B2 og B6. Mon, 15 Feb 201610. 31. 1/2 stor banan. 1 dl lett kokosmelk. 1/2 agurk. 1 cm ingefær. 1/2 lime. 1 ss eplecider eddik
Retten sies å ha oppstått rundt 1890-tallet en gang på hotellet Waldorf hotel (Waldorf-Astoria hotel) i New York, derav navnet Waldorfsalat. 150 g røde druer (crimson), delt i to. 150 g grønne druer (sugarone), delt i to. 1 boks ananas (250 g), i biter. 1 ts sukker. 1 pk majones (115 g). 1/2 sitron, saften og litt skall. 125 g valnøtter (uten skall), i biter. Del 150 g røde og 150 g grønne druer i to. Hell av laken fra 1 boks ananas og ta vare på denne til senere. Ha 2 dl kremfløte og 1 ts sukker i en bolle og pisk til den blir stiv. Vend forsiktig inn 1 pk majones i kremen. Smak til kremen med saften fra 1/2 sitron og ananaslaken. 150 g røde druer (crimson), delt i to. 150 g grønne druer (sugarone), delt i to. 1 boks ananas (250 g), i biter. 1 ts sukker. 1 pk majones (115 g). 1/2 sitron, saften og litt skall. 125 g valnøtter (uten skall), i biter
- 11 dl sukker pr 1,5 l råsaft av ripsen. - 40 g (1 pose) Certo fruktpektin pr 1,5 l råsaft. 10 minutter, til ripsen er blass og har gitt fra seg masse rød saft. 1. 11 dl sukker pr 1,5 l råsaft av ripsen. 1,5 l råsaft
Heisann, da er det jammen det helg igjen og 1 april – har dere blitt lurt. 1 rød chili. 1 løk. 1 sitrongress stang. 1 stor søtpotet (strimles). 1 terning grønnsaksbuljong. 1 boks kokosmelk (ikke lett variant). 1 lime, skallet fra denne. 1/2 pose frosne grønne erter. 1 vårløk (i skiver). 1 rød paprika (i skiver, delt i to). 1 lime, saften fra denne. 10 minutter. 1 rød chili. 1 løk 1 sitrongress stang. 1 stor søtpotet (strimles). 1 terning grønnsaksbuljong. 1 boks kokosmelk (ikke lett variant). 1 lime, skallet fra denne. 1/2 pose frosne grønne erter. 1 vårløk (i skiver). 1 rød paprika (i skiver, delt i to). 1 lime, saften fra denne
6 dl sukker1,5 sitron. 1,5 sitron. Dette er altså løsningen,nå kan du få bruk alle eplene,også de som har fått litt støt, er aldeles knudrete eller fulll av sorte prikker
Kremete kylling gryte 2017-10-1913. 1 hr 40 min. 1 hr 40 min. Bruker du små klubber må du kanskje beregne litt flere pr person 3 ss smør 3 fedd hvitløk En liten vårløk 1 ts hakket rød chillipepper 1/2 ts salt 1/4 ts pepper 1/4 ts tørket timian 1/4 ts tørket oregano 1/4 ts tørket basilikum 1/4 ts røde pepperflak 25 gram revet parmesan (1/4 cup - 2 ss ) 20 gram soltørka tomater (1/3 cup - 2,5 ss) 1,2 dl krem fløte 2,3 dl kyllingkraft (fra kyllingbuljong) Små Armandine poteter. Pynt/topping 1 ss fersk hakket basilikum saften av en halv liten lime litt revet parmesan ost. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi. Med engang du har satt pannen i ovnen setter du potetene til koking, de skal koke i 15 minutter, stikk med en kniv og ta de av så fort de er gjennomkokt, koker du for lenge sprekker og smuldrer potene opp. 3 ss smør 3 fedd hvitløk En liten vårløk 1 ts hakket rød chillipepper 1/2 ts salt 1/4 ts pepper 1/4 ts tørket timian 1/4 ts tørket oregano 1/4 ts tørket basilikum 1/4 ts røde pepperflak 25 gram revet parmesan (1/4 cup - 2 ss ) 20 gram soltørka tomater (1/3 cup - 2,5 ss) 1,2 dl krem fløte 2,3 dl kyllingkraft (fra kyllingbuljong) Små Armandine poteter. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi. Med engang du har satt pannen i ovnen setter du potetene til koking, de skal koke i 15 minutter, stikk med en kniv og ta de av så fort de er gjennomkokt, koker du for lenge sprekker og smuldrer potene opp
1,5 dl havregryn. 6 store, saftige dadler, 120 g uten stein. 150 g kokosmelk light. 1 vaniljestang. 1 ts ekte vaniljepulver, evt. Safta fra 1,5 lime. ♦ I en egen bolle mikser du sammen kokosmelk, kokosmelk light, safta fra 1,5 lime til en jevn røre. 1,5 dl havregryn. 6 store, saftige dadler, 120 g uten stein. 150 g kokosmelk light. 1 vaniljestang 1 ts ekte vaniljepulver, evt. Safta fra 1,5 lime
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.