Her får du tips til å få maksimalt med smak ut av vårens første grønnsaker. Det hjelper med to ting. Og ikke minst saftene som er igjen på bunn når du har spist opp, og som nesten er det beste av alt med salaten
En slik salat kan lages av det du har i kjøleskapet av frukt og grønnsaker, sammen med skinke, reker, laks, kylling eller spekeskinke slik som jeg har brukt i dag
Nå når det går mot høst er det flust opp av lekre godsaker på torg og i butikk, så la deg friste, lag salat til middag eller lunsj, eller hva med en god salat i matboksen
Det er knallvarmt på verandaen vår om dagen og da passer det perfekt med en lett salat til lunsj. Er du av typen som vil helst ha litt kjøtt så passer det utmerket med noen skiver god spekeskinke til
Dette er en type salat man ofte finner sammen med salt mat og ris på filipinnene, det finnes flere varianter, noen bruker eddik, noen liker soyasaus, noen har løk i den
Salat med mango, bacon og hvitløk. Server salaten med et godt brød til – kjempemegafantastisk godt. Denne salaten har vi lagd i mange år og er en av våre favorittsalater
Bytter gjerne ut den vanelige salaten med denne til både pasta, grillmat og kyllingretter. Blir det rester igjen av salaten kan du spare på steinen og legge den i før du pakker bollen inn med plast og setter i kjøl
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.