Prøv den varmrøkte pepperlaksen i en nydelig, smakfull og god salat. Legg revet salat på ett fat. Salat. Den blir røket på gamle måten med bøkeflis i Knutstad & Holsen A/S sitt røykeri, på Midstranda i Hamar
Her i landet har vi så vidt jeg vet ikke tradisjon på å bruke fersk rødbeter, men da jeg bodde i København var det et vanlig innslag på tallerken både i salaterog til middag
Les under hvordan du koker aspargesen for å beholde den grønne fargenSommeren og varmen har kommet til Jessheim det gjør at jeg pleier å lage forskjellige salater til lunsj eller middag
Dette er en type salat man ofte finner sammen med salt mat og ris på filipinnene, det finnes flere varianter, noen bruker eddik, noen liker soyasaus, noen har løk i den
Salatmed mango, bacon og hvitløk. Server salatenmed et godt brød til – kjempemegafantastisk godt. Denne salaten har vi lagd i mange år og er en av våre favorittsalater
Potetsalat, eggerøre, flatbrød, frukt og bær er ofte ett naturlig følge til spekemat. Etter og ha fått innspill om at noen, blant annet en del av mine følgere fra Finland, ikke vet hva fenalår er, legger jeg ut en litt redigert utgave av Wikipedia sin betegnelse over fenalår
Blir sprø og god og serveres lunken med is eller annet etter ønske. Strø et tynt lag med sukker oppå. Her ble det i går bakt, en eplepai uten eggog melk
hakk opp kyllingen i småbiter og bland den sammen med grønnsakene. finhakk eple, rødløk, og paprika. ) å toppet med bacon så blir denne garantert en hitt
Skrell eggeneog del de i to på langs med en skarp tynn kniv. Ta ut plommen og ha de i en skål sammen med de andre ingrediensene til fyllet untatt chili og rør godt sammen, bruk en gaffel, da går det greit
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.