Skjær SALMA i små terninger og mariner med limesaft, olivenolje, salt og hakket vårløk. Legg litt marinert SALMApå nachos og topp med rømme og evt litt Chiliflakes 1 pose nachos chips. 200 g SALMA
Legg på en fin stripe med rå spinat, litt estragon og noen små. Skru på ovnen, 200 grader varmluft, så den blir varm mens du jobber. Ta ut 3 butterdeigplater og legg de på benken slik at. Skjær laksen i 3 på langs, og legg strimlene ca 10-15 minutter i fryseren slik at laksen blir skikkelig. 300 g SALMA
Skal bli godt med helg nå skal på Blomsterhagen på Abildsø i morra om ikke det høljer ned da. I dag var jeg innom Meny Ringen, min favorittbutikk og der fikk jeg smake Salma burger
min på hver side. Pensle på saus under stekingen. Laksen stekes i store stykker på middels varme i ca 3. Er det veldig tykke stykker kan de stekes videre i ovn på 100
Løft ut og legg på et stykke. Vens SALMA Cubes i maizena blandingen,. Tips - Er du ikke bevandret med sterk mat, gå ned på chilimengden første gang du lager den
Stek Salma laksen i panne. Fordel Salma blanding og de friske grønnsakene. Kutt Salma laksen i terninger av ca 2x2 cm. Varm lefsene i aluminiumsfolie i ovnen på 200 °C i ca 5 min. 240 g SALMA laks
Slå av varmen og legg på lokket. Tilsett SALMA laksen,. på med vann slik at du får totalt 10 dl væske. Del SALMA laksen i mindre biter, 3x7 cm tykkelse. 600 g SALMA laks
Skyll og tørk den rå Salma laksen. Legg en stor klatt mousse på toast og pynt med dill før. Litt salt og pepper (kan også bruke ferdig kjeks som er nøytral på smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.