Alltid godt, og populært, passer fint som forrett hvis du har gjester også,. I går lagde jeg sashimimed glassnudler til fredagskos, det er vanlig fredagskos medsalma sushi,maki eller sashimi
Skjær SALMA i små terninger og mariner med limesaft, olivenolje, salt og hakket vårløk. med laksen. Legg litt marinert SALMA på nachos og topp med rømme og evt litt Chiliflakes 1 pose nachos chips. 200 g SALMA
Legg på en fin stripe med rå spinat, litt estragon og noen små. staver med smør. Legg laksen over, benytt litt salt og lag en fin pølserull med skjøten ned
Sashimi er en japansk matrett, som består av fersk rå sjømat skåret i tynne skiver. Da er det godt, både for kropp og sjel med noe sunt, friskt og godt -som inneholder masse vitaminer, antioksidanter
Pynt med rogn og server. Bland grønnsakene sammen med korianderblader og 1 ts sesamfrø. Hvis du er i tvil om laksen er av en kvalitet som kan spises rå, bør den fryses ned til -20°C i minst 24 timer
Det er viktig med god kvalitet på laksen, så valget mitt stod mellom Frøya og Salma, så da holdbarhetsdatoen var lengre på Frøya sine fileter, falt valget på den denne gangen
For oss handler julen om å gi ubetinget kjærlighet og gi en ekstra tanke til de som er mindre heldige enn oss, vi kjøper =Oslo magasinet, donerer et par gule mynter til frelsesarmeen som står med bøssene sine, når vi sitter her å skriver dette får vi begge dårlig samvittighet for dette BURDE være noe vi gjør hver måned…sukk…
Sil og nyt med shashimi , med sushi av alle slag - dette er en deilig saus. Her kommer en oppskrift på ponzusaussom skal lagres i 2-3 måneder før den er klar til bruk
Lag derfor en liten skål med iskaldt vann og litt sushisu som du kan dyppe fingrene i underveis. Hell over to spiseskjeer med sushisu og løs opp risen med en gaffel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.