Dette er verdens beste sjokolademuffins, og jeg tipper disse blir nydelig sammens med vaniljeis. Derfor ble det en tur innom butikken idag for å kjøpe yndlingsisen min, nemlig DREAM is med vanilje
ingefær, kummin, paprika, salt og pepper. Halvveis i uka og nok en ny oppskrift med smak av midtøsten. Tilsett hel hirse og vann og kok som anvist på pakken
T. h. e. o. r. i. g. n. f. t. Y. k. s. p. u. d. ,. a. y. w. c. v. l. -. R. m. b. “. W. D. ”. 1. 7. 3. A. P. –. ‘. M. q. ’. x. C. E. H. G. 4. I. B. 9. 8. 6. ½. 0. S. 5. 2. V. F. U. K. O. N. Z. J. (. ). +. L. d g. t h
Chop it up, mix with salt, pepper and oil, and rub it generously on the meat. My household included, so I have done the only right thing to do this time of year, and filled up the fridge with lamb meat and all things lamb related
Season with salt and pepper. Transparent and clean tastes was on my mind as I prepared thisdish. Beautiful and tender chicken breast from the Norwrgian producer Stange is on the menu
Programmet frister bokstavelig talt og jeg gleder meg til å se hva som skjer nede på Kontraskjæret. Det er ikke lenge igjen til jeg skal på matfestivalen Tasteof Oslo
We all know that a thing of beauty is a joy forever and that beauty lies in the eye ofthe beholder. When you do, you won’t be dissatisfied, you won’t be envious, you won’t be longing for somebody else’s things
It is first cured using large quantities ofsalt, either in a brine or in a dry packing. Bacon isdistinguished from salt pork and ham by differences in the brine (or dry packing)
Og dette gjør meg mest happy - og ikke minst i stand til sitte oppreist foran pc'n, uten desperat behov for å legge meg rett på sofaen og ta en dupp etterpå
Ha så oppi en GOD kladd med smør/margarin, og ha over masse sort pepper, og litt salt. Det beste å gjøre med kantarellen, hvis du ikke skal bruke alt samme dagen, er å rense den litt
Smak til med litt havsalt/urtesalt og pepper. Suppe ER faktisk veldig enkelt å lage. Riv grønnkålen fra hverandre, bland i en bolle med litt olivenolje, salt og pepper
En nokså mislykket karriere altså. Det begynte med Åpent Bakeris surdeig fra boken Brød. Slikt er selvsagt inspirerende – og til tross for at jeg har en reklamefri blogg, syntes jeg både kurset hans og boken ser såpass lovende ut at jeg mer ser på det som misjon for andre som synes det er gøy å bake brød – og liker det enkelt og perfekt
Salt og pepper. Synes litt synd på han her, som hadde en gjeng med fnisete og skravlete damer å gjøre. Det var blant annet tastetheatre hvor vi fikk se annerkjente koker briljere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.