Uansett har kommet fram til en oppskrift som ble veldig lik i smaken og melkekremen ble veldig god. For en fastere og mer sødmefull konsistens kan du eventuellt tilsette litt lett naturell smøreost - det er bare et tips
Jeg var for øvrig hos X-Hårstudio tidligere i uka og fikk pleid håret litt, det er min kjære luksus i hverdagen – det finnes ikke noe bedre enn å få håret vasket og gredd
Men jeg fikk ikke tak i salt fårekjøtt, og da var ikke alternativene mange, og jeg måtte forsøke noe jeg ikke kan huske at jeg har gjort før, nemlig salte kjøtt
Salte Crackers. Disse runde glutefrie salte Crackers er super sprøe i konsistensen og salte på smak. 5) Legg Kjeksene på bakepapir -kledde stekeplater og stek dem midt i ovnen ved 200 grader i ca 7 minutter. ( Jeg bruker varmluft ) 6) Avkjøles på rist 7) Oppbevar salte crackers i en pen boks
Den blir også veldig fort myk og klistrer seg fast , så ta bare ut deler av deigen fra kjøleskapet om gangen , og la resten ligge igjen i kjøleskapet mens du kjevler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.