Samosa, Seekh kebab
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Samosa
  • 200 g hvetemel
  • ½ ts salt
  • ½ ts tørket timian (kan sløyfes)
  • 6 ss olje
  • 1 dl vann (+ 1 ss vann ekstra hvis nødvendig)
  •  
  • Vegetarfyll til samosa
  • 6 ss olje
  • et knivsodd dyvelsdrek (kan sløyfes)
  • 1 ts jeera spisskum
  • 1 ts rai sennepsfrø
  • 500 g kokte poteter
  • 100 g erter (kan sløyfes)
  • 1¼ ts salt
  • ¾ ts chili pulver
  • 1-2 finsnittet frisk chili (kan sløyfes)
  • ¾ ts malt koriander frø
  • ½ ts garam masala
  • 1 ?2 ss finsnittet koriander
  • 2 ss sitron saft
  •  
  • Seekh kebab
  • 4-6 grillpinner
  • 250 g kvernet kyllingkjøtt , lammekjøttdeig eller kjøttdeig
  • 1 løk , gjerne rødløk
  • 2 fedd hvitløk
  • ½ dl vann (kan sløyfes)
  • 1 ts salt
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ?2 finsnittet frisk chili
  • 1 ts malt korianderfrø
  • 1 ts tørket bukkehornkløver
  • 2 ?3 ss finsnittet koriander
  •  
  • Mangolassi
  • 300 g mangopuré
  • 5 dl kefir
  • 1-2 dl vann
  • Noen isbiter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.