Har begynt å bake til jul og idag ble det Serina kaker, de hører med på kakefatet i min familie. De ble ikke like gode som mamma sine, men kan jo skylde litt på det glutenfrie melet, hehe
Sandnøtter skal fortsatt være lyse etter endt steketid. Sandnøtter oppbevares best i en tett boks. Du bør ikke sette mer enn ca 20 sandnøtter på hver plate, for å unngå at småkakene smelter i hverandre
Oppskriftsboka fra barneskolen er fremdeles like aktuell (og heldigvis godt bevart). I 1981 var jeg 12 år, og da syntes jeg det var litt moro at min 12-åring er med i dag
sandnøtter Save Print Ca. #4. sandnøtter Save Print Ca. 50 kaker Author. goodmix Recipe type. småkaker Ingredients 100 g mykt smør 125 g sukker 1 egg 1 ts vaniljesukker ½ ts bakepulver 115 g potetmel 115 g hvetemel Instructions Pisk smør og sukker til en lys og luftig masse
Årets sandnøtter er på plass i kakeboksen. Og istedet for å trykke dem flate med gaffel i år, slik vi pleier, har vi brukt et kakestempel som jeg kjøpte på Åhlens
Sandnøtter skal fortsatt være lyse etter endt steketid. Sandnøtter oppbevares best i en tett boks. Du bør ikke sette mer enn ca 20 sandnøtter på hver plate, for å unngå at småkakene
Sandnøtter – fra Tine, fra Bakemagi. Jeg ønsker å lære mer om denne utrolige hyggelige tradisjonen med 7 slag til jul så jeg har samlet alle slag jeg kunne finne i denne listen
Pepperkaker Julemenn Serinakaker Sandnøtter. Julekaker. 18. 11. 2014 kl. 14. 31 i. Diverse. 3 kommentarer. Nå nærmer det seg tiden til å lage julekaker
sandnøtter. Bare sånn i tilfelle du har glemt å bake lussekatter. Og trenger en oppskrift akkurat nå. fordi du får vann i munnen av å tenke på nystekte gule lussekatter
av sandnøtter som er litt sunnere. Er det noe vi får nok av i julen,. så må det være sukker. Det finnes nesten ikke en ting lenger som ikke inneholder sukker
Til det er sandnøtter et utmerket valg. DET MENER JEG VAR PÅ ET SKOLEKJØKKEN I OLDTIDEN. Det var nesten den samme oppskriften da som nå og smaken var lik
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.