Dander så laksen oppå, dryss på sesamfrø og ha en liten sleiv med ris på siden. Denne retten smakte jeg første gang hos naboene, så lagde jeg det til jentene i Matvrak og det smaker helt fantastisk godt så oppskriften måtte bare foreviges på bloggen
Alle skulle ha med seg litt mat hver, og mitt bidrag ble sashimimed mangosalat og soyasaus. Det er viktig med god kvalitet på laksen, så valget mitt stod mellom Frøya og Salma, så da holdbarhetsdatoen var lengre på Frøya sine fileter, falt valget på den denne gangen
For oss handler julen om å gi ubetinget kjærlighet og gi en ekstra tanke til de som er mindre heldige enn oss, vi kjøper =Oslo magasinet, donerer et par gule mynter til frelsesarmeen som står med bøssene sine, når vi sitter her å skriver dette får vi begge dårlig samvittighet for dette BURDE være noe vi gjør hver måned…sukk…
Sushibølga har slått over oss, ogsashimi er sushi utan ris. Teriyakisaus får du kjøpt i velassorterte butikkar, eg smakset min med litt rista sesamfrø og lime
Hell over to spiseskjeer med sushisu og løs opp risen med en gaffel. Du former best risballer med fuktige, nyvaskede hender for å unngå at risen kleber seg fast i hendene
En skikkelig boost for immunsystemet med andre ord. Jeg e l s k e r granatepleog bruker det i alt fra salater til frokoster, fynt på desserter og som snack
Bland ponzusaus, soyasaus, sukker og presset lime, finhakket vårløk, ingefær og koriander. Anrett lakseskivene på fat og dryss vårløk, ingefær og koriander over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.