Skaper på en måte en ny rett med saustil den stekte fisken. Tilberedning. Hollandaise saus - oppskrift. Pepre og salte fisken, skjær i serveringsstykker
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Jeg er veldig glad i fisk, men det blir lenge til jeg kjøper sei igjen for å si det sånn. Tiden strekker ikke alltid til for å lage noe fancy og digg hver eneste dag
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Av og til er det greit at middagen nærmest gjør seg selv
Inspirasjonen til denne vanvittig smakfulle og lettvinte fiskemiddagen fikk jeg av et bilde jeg så på Instagram som Smalhans, en restaurant i Oslo, hadde lagt ut
Att få en perfekt tillagadfisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Sausen kan også benyttes til glasering og som marinade. Finhakk løk, hvitløk, soppen og chili og ha det i en kjele sammen med chilikrydderet og laubærbladeneTilsett coca cola
♥ Vask og skjær en søtpotet i mindre biter, kok til mør og mos med en stavmikser. Fisk i folie. 600 g torsk (eller annen fisk). Pakk sammen fisken og grønnsakene og bak i ovnen på 180 grader i 25 min. 600 g torsk (eller annen fisk)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.