Kvier du deg til å tilberede en hel kylling er det forståelig, det gjorde jeg også første gang, men egentlig er det ikke vanskelig i det hele tatt, det er bare å sette igang
Kvier du deg til å tilberede en hel kylling er det forståelig, det gjorde jeg også første gang, men egentlig er det ikke så vanskelig, det er bare å sette i gang
Rør godt og la det koke tilsausen tykner. Det er litt av grunnen til at jeg startet denne bloggen. Jeg forstår godt at man noen ganger må ty til ferdigkjøpte produkter fordi man ikke har tid til å lage selv
Sausen bidrar til at kyllingen blir herlig karamellisert og nøttene gir en fin krønsj. Bland finraspet ingefær og hvitløk sammen med resten av ingrediensene tilsausen
Skikkelig lettvint og god klubbmat eller som familiemiddag til hverdag eller helg, denne enkle kyllingretten passer til det meste, den er rask å tilberede, mye kan gjøres ferdig på forhånd, og det er enkelt å doble ingrediensene hvis du skal lage mat til mange
eks en fløtesaus. Jeg synes alltid at det er et lite prosjekt å sette igang å tilberedehelstektkalkun, men dette sitter nok mer i hodet mitt (i og med at kalkunen er så stor) enn det faktisk er i praksis
Ta ut kyllingenog se at det ikke er noe blod igjen, noe rødt, særlig i festet til låret. Både før og etter middag ble det tid til en tur ut, men nå skal jeg konsentrere meg om dagens middag
Så stekte jeg kyllingenogsausen laget jeg helt til slutt. Brokkoli Purre Gul løk Rød løk Paprika Sukkererter Litt soyasausog pepper tilsettes på slutten Smør og olje til steking ( jeg bruker kokosolje uten smak)
Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og si ferdig, hvis ikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdet i sausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikke blir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.